budite prvi na googlu
  • Ublažava bolove u zglobovima i mišićima
  • Regeneriše oštećene zglobove
  • Preventivna mera za prve znakove proširenih vena
  • Opušta umorne nioge
  • Osvezava I hladi

AKO UMORNE NOGE NE TRETIRATE, POSLEDICE SU NEIZBEZNE!


budite prvi na googlu

Nepodnošljiv bol

Potpuna nemogućnost obavljanja fizičkih poslova

OTEKOL: PRAVO REŠENJE ZA VAŠE NOGE

Preparat  ”OTEKOL” zbog svog jedinstvenog i uravnotezenog sastava deluje brzo I efikasno na bol.

Aktivna formula “OTEKOL” promoviše revitalizaciju umornih i bolnih nogu.

Zbog svog jedinstvenog sastava, “OTEKOL” vraća slobodu u noge.

5 RAZLOGA ZAŠTO KORISTITI “OTEKOL”

  • Najbrzi rezultat

Nakon nanošenja gela bolovi će splasnuti i za samo nekoliko minuta potpuno nestati. Uživaćete u ispunjenom životu bez bola! Rešite se dugog čekanja!

  • Smanjuje nakupljanje viška tečnosti

Uravnotezeni sastav komponenata “OTEKOL” u potpunosti smanjuje propustljivost za tečnost, čime se smanjuje opterećenje venskih krvnih sudova i otoci.

  • Opušta umorne noge

Umorne noge su najčešće uzrokovane dugim stajanjem ili sedenjem, ova neprijatnost je posebno karakteristična za dame koje duži vremenski period tokom dana nose visoke potpetice, i za muskarce koji tokom radnog vremena stoje. “OTEKOL” pomaze da od nelagode i neprijatne senzacije neće ostati ni traga!

  • Vraća fleksibilnost

Nemorate više da brinete posle dugog sedenja ili stajanja, Lako ćete trčati za unucima, nošenje visokih potpetica će opet biti zadovoljstvo Inovativni gel “OTEKOL” rešava apsolutno sve probleme!

  • Olakšava bolne zglobove I sportske povrede

Ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima različitih uzroka (reumatski bolovi, sportske povrede, tortikolis i lumbago) “OTEKOL” gel I njegovi aktivni sastojci imaju izuzetno rešenje kod   upala tetiva, povreda mišića i bolova.  

KAKO SRE KORISTI OTEKOL?

OTEKOL gel se vrlo lako koristi!

Nanesite gel u tankom sloju na čistu I suvu kožu, 2-4 puta dnevno!

Laganim masažnim pokretima utrljajte gel I zaboravite na otok I bol!

STRUČNI KOMENTAR

“OTEKOL” gel je apsolutno jedinstven projizvod koji je brzo stekao poverenje pacijenata, najbolji preparat među postojećim za najbrži rezultat.

OVI LJUDI SU ZAVOLELI “OTEKOL” GEL

Već par godina patim od visokog pritiska, otok stopala je nepodnošljiv, s obzirom da radim u fabrici I da sam osam sati na nogama stalno tragam za rešenjem, po preporuci kolege koji ima sličan problem odlučio sam se za Otekol gel. Od sada ovaj gel uvek imam pri ruci I svima ga preporučujem.

Neša Stančić, 45 godina 

Naleteo sam na jedam medicinski clanak gde je bilo reči o OTEKOL gelu, iskustva koja sam tu pročitao su me naterala da kupim ovaj gel I verujte mi nisam pogresio. Godinama patim od bolova u stopalima i otečenosti, svašta sam proba, ali ovaj gel svima preporučujem pogotovu sto je pakovanje od 300ml I mogu da ga koristre po potrebi I ostali članovi moje porodice.

Kostić Milorad, 69 godina 

S obzirom da sam konobar već trideset godina I da sam non stop na nogama očekivano je da imam probleme sa venama, otocima, bolovima…ali sam srečna što sam pronašla OTEKOL gel , jako prija mojim umornim nogama, ublažava bol I hladi otekle noge. Sve preporuke.

Natalija Jakovljević, 51 godina

PRIRODNI SASTAV OTEKOL GELA

Kamfor je smola zimzelenog drveta koje raste u Aziji, zbog svog ukusa I mirisa koristi se kao začin u indijskoj kuhinji, ali I u medicinske svrhe daje efekat rashlađivanja.

Etarsko ulje eukaliptusa je lekovito zahvaljujući protivupalnim, antibakterijskim, antiseptičkim i brojnim drugim svojstvima. Ulje eukaliptusa je bezbojno, ali specifičnog ukusa i mirisa.

Etarsko ulje mente ublažava napetost i usklađuje energiju. Deluje antiseptički, a ima i antireumatsko dejstvo. Bogato je mentolom

Ruzmarin Pospešuje cirkulaciju, ruzmarina blagotovorno deluje i u slučajevima bola prouzrokovanog reumatskim oboljenjem,

Divlji kesten blagotvorno deluje na vene i kapilare. Deluje protivupalno i smanjuje nakupljanje viška tečnosti.Smiruje upalne procese u venama i kapilarima, povećava čvrstoću krvnih sudova, pojačava otpor venskih kapilara i smanjuje propustljivost za tečnost čime se smanjuje opterećenje venskih krvnih sudova i otoci.

Arnika deluje antibakterijski, antisepticno, antimikoticno i protivupalno. Tako se bori protiv stetnih mikroorgsanizama i sprecava razmnozavanje bakterija i gljivica 

Maslinovo ulje odličan izvor oleinskih, linolenskih i palmitinskih kiselina, kao i dobar izvor vitamina E koji ima snažno antioksidativno dejstvo i izvor neovisnih masnih kiselina koje štite zdravlje ceo organizam.

Registrator
Author: Registrator

45-godišnja savjetnica programera koja uživa u eskapologiji, slušajući muziku i jedući van. Prijatan je i simpatičan, ali može biti i veoma pohlepan i pomalo nepristojan. On je britanski Jedi koji sebe definiše kao pravog. Diplomirao je računarstvo. Fizički je u prilično dobroj formi. On je kratak sa bledom kožom, žutom dlakom i plavim očima. Neobično ima protetičko stopalo; ajkula ga je pojela. Odrastao je u okruženju više klase. Odgajala ga je majka, a otac ga je napustio kad je bio mlad.


budite prvi na googlu