budite prvi na googlu

Pentagon je konačno priznao susrete sa neidentifikovanim letećim objektima.

Pentagon je u ponedeljak objavio tri deklasifikovana video snimka na kojima se vidi kako piloti američke mornarice nailaze na, čini se, neidentifikovane leteće objekte. Nakon što je potvrdio autentičnost snimka pre nekoliko godina. Pentagon je konačno objavio tri video zapisa odvojenih susreta između mornaričkih pilota i neidentifikovanih letećih objekata.


budite prvi na googlu

Ubrzalo se kao ništa što nikad nisam video “, rekao je jedan pilot za NIT. Više vazdušnih posada opisalo je objekat, koji se lebdio na maloj nadmorskoj visini od vode prije nego što je ubrzao, duguljast oblik i dužine oko 40 stopa, kaže se u izveštaju.

New York Times je objavio snimke još 2017

Zrnati video snimci, za koje Pentagon kaže da predstavljaju „neobjašnjive vazdušne pojave“, ranije su procurili, a neki veruju da pokazuju vanzemaljske NLO. Pentagon je saopštio da je objavio snimke kako bi „otkrio bilo kakve zablude javnosti o tome da li su snimci koji kruže stvarni ili ne, ima li ili nema više video zapisa.

Susret iz 2004. godine, koji je The Nev Iork Times dokumentovao 2017. godine, dogodio se u Tihom okeanu, oko 100 milja od obale, nakon što je mornarički krstaš zatražio vazdušnu pomoć nakon ponovljenih susreta sa neidentifikovanim letelicama.

Priznanje Pentagona dodatno potvrdjuje postojanje vanzemaljaca

Video snimci – dva su snimljena u januaru 2015. godine, dok je treći datirao na novembar 2004. godine – objavljeni „u cilju da se razjasne eventualne zablude javnosti o tome da li su snimci koji kruže stvarni ili ne, postoje li ili ne je više na video snimcima “

Video snimci pokazuju kako izgledaju neidentifikovani leteći objekti koji se brzo kreću dok su snimani infracrvenim kamerama. Dva video snimka sadrže članove servisa koji u čudu reagiraju na brzinu kretanja objekata. Jedan glas nagađa da bi to mogao biti dron. Mornarica je ranije priznala istinitost snimaka u septembru prošle godine.

„Nakon detaljnog pregleda, odeljenje je utvrdilo da autorizovano puštanje ovih neklasifikovanih video zapisa ne otkriva nikakve osetljive sposobnosti ili sisteme i ne ometa naknadne istrage upada u vazdušni prostor neidentifikovanim vazdušne pojave. “ Mornarica sada ima formalne smernice za to kako piloti mogu da izveštavaju kada veruju da su videli moguće NLO-e.

Registrator
Author: Registrator

45-godišnja savjetnica programera koja uživa u eskapologiji, slušajući muziku i jedući van. Prijatan je i simpatičan, ali može biti i veoma pohlepan i pomalo nepristojan. On je britanski Jedi koji sebe definiše kao pravog. Diplomirao je računarstvo. Fizički je u prilično dobroj formi. On je kratak sa bledom kožom, žutom dlakom i plavim očima. Neobično ima protetičko stopalo; ajkula ga je pojela. Odrastao je u okruženju više klase. Odgajala ga je majka, a otac ga je napustio kad je bio mlad.


budite prvi na googlu